Elevul căzut de la etajul școlii va fi operat din nou "Este nevoie de sânge!"

274
Elevul căzut de la etajul școlii va fi operat din nou

Articole de la același autor

Elevul de 12 ani, căzut de la etajul al doilea al Liceului Teoretic "George Călinescu" se află, în continuare, internat în cadrul Terapiei Intensive a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Andrei" Constanța.
 
Dr. Bogdan Obadă, directorul medical al instituției, a arătat că minorul este stabil, colaborant, iar săptămâna următoare va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Copilul a suferit mai multe fracturi, dintre care de femur, de antebraț și traumatisme faciale. 
Pentru a veni în sprijinul elevului, apropiații au lansat un apel pe rețelele de socializare prin care vor să convingă cât mai mulți constănțeni să doneze sânge. Dr. Bogdan Obadă a arătat că aceasta este consecința crizei de sânge la nivelul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, având în vedere că numărul donatorilor de sânge se menține scăzut. 


"Este criză de sânge în cazul tuturor pacienților, căci sunt puțini donatori", a precizat medicul constănțean. 


Reamintim că incidentul în care a survenit rănirea copilului este în atenția tuturor instituțiilor cu rol de răspundere: a Poliției, Inspectoratului Școlar și Direcției de Protecția Copilului. Totodată, pentru ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc, reprezentanții inspectoratului au dispus montarea de sisteme de închidere a ferestrelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3696 secunde