€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Elevii și preșcolarii încep cursurile semestrului al doilea. Când e următoarea vacanță

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Elevii din învățământul preuniversitar și copiii de grădiniță se întorc luni la cursuri, urmând a începe semestrul al doilea după o săptămână de vacanță, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.


Următoarea vacanță, cea de primăvară, este în perioada 20 aprilie - 5 mai, iar vacanța de vară între 15 iunie și 15 septembrie, scrie agerpres.ro.

Pentru clasele terminale din învățământul liceal, anul școlar se încheie în data de 31 mai, iar pentru clasa a VIII-a - în data de 7 iunie.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8296 secunde