Elevii din județul Constanța, vizitați de polițiști

178
Elevii din județul Constanța, vizitați de polițiști - elevii-1510323915.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat noi activități informative, în rândul elevilor Școlii Gimnaziale nr. 30 Gheorghe Țițeica, Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu și ai Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru, din județul Constanța.

Polițiștii i-au încurajat pe cei mici să participe la o oră interactivă, privind importanța regulilor de circulație, dar și cele mai potrivite locuri de joacă pentru a fi în siguranță. Pe parcursul activității, elevilor li s-au prezentat afișe sugestive, însoțite cu sfaturi preventive, referitor la câteva dintre situațiile în care cei mici se pot afla.

Polițiștii le-au vorbit copiilor despre atenția sporită de care trebuie să dea dovadă în trafic, dar și despre un comportament, pe care toți ar trebui să-l adopte atunci când, persoane necunoscute cer informații personale, telefonic sau pe rețelele de socializare. De asemenea, polițiștii au distribuit flyere cu recomandări și sfaturi preventive, astfel încât elevii să conștientizeze și, totodată, să evite potențialele pericole.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3318 secunde