Elevii din Constanța, față în față cu polițiștii!

158
Elevii din Constanța, față în față cu polițiștii! - notiuni1522171423155479394215590-1568708422.jpg

Articole recomandate

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat seria activităților preventive cu elevii claselor a V-a din cadrul Liceului Tehnologic ,,Gheorghe Duca" și Liceului Teoretic ,,Traian",din municipiul Constanța. 


În acest context, polițiștii au discutat cu elevii despre ceea ce implică postarea datelor personale pe rețelele de socializare, care ar putea fi capcanele și adevăratele pericole ce se ascund în spatele fotografiilor sau mesajelor unor persoane cunoscute doar pe site-uri de socializare. 


Scopul întâlnirii cu elevii este reducerea riscului de victimizare a minorilor și implicării acestora în comiterea unor fapte ilicite comise în mediul on-line. 


La activități au participat și reprezentanți ai A.N.I.T.P. Constanța și C.P.E.C.A. Constanța, care le-au prezentat copiilor consecințele traficului de persoane și ale consumului de substanțe ilegale.


Activitățile desfășurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor - prioritate națională și locală și proiectul ,,Pregătiți pentru viață".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4819 secunde