Elevii din Constanța, față în față cu oamenii legii

143
Elevii din Constanța, față în față cu oamenii legii - politiainscoli-1512748333.jpg

Articole de la același autor

Pentru că elevii pot deveni cu ușurință victime ale infractorilor, polițiștii constănțeni au luat la pas școlile constănțene pentru a le oferi acestora sfaturi despre cum să se ferească de răufăcători. 


Asftel, la data de 8 decembrie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Secției 3 Poliție Constanța, au desfășurat activități de prevenire a victimizării tinerilor la Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" și Colegiul "Regina Maria" din municipiul Constanța.


Elevii au fost informați de către polițiști asupra potențialelor pericole, fiindu-le oferite soluții de prevenire.


Activitățile fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, prioritate națională și locală.


Totodată, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, însoțiți de polițiștii de proximitate din cadrul aceleiași secții de poliție, au desfășurat activități informativ-preventive conform programelor, proiectelor și campaniilor de prevenire a criminalității implementate, atât la nivel național, cât și local.


Astfel, au fost derulate activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, în special a tâlhăriilor, în cadrul campaniei "Hoții sunt creativi, fii preventiv!"


Polițiștii au distribuit materiale informative cu sfaturi de prevenire a victimizării cetățenilor, care pot deveni ținta infractorilor din cauza neglijenței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4957 secunde