Elevii de la Colegiul de Arte "Regina Maria", în vizită la Poliția Rutieră

892
Elevii de la Colegiul de Arte

Articole de la același autor

În cadrul Campaniei Naționale "Alege Viața" care are drept scop prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii din cadrul Compartimentului de Informare și Educație Rutieră, Serviciul Rutier Constanța, au organizat, astăzi, o activitate la care au participat elevi de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din municipiul Constanța.


Activitatea s-a desfășurat la sediul Serviciului Rutier, unde elevii împreună cu profesorul coordonator au vizitat sediul, le-au fost prezentate autospecialele, au accesat un joc interactiv cu tematică rutieră și totodată le-au fost explicate reguli de circulație pe care trebuie să le respectate în calitate de participanți la traficul rutier.


Pe parcursul activității s-a urmărit creșterea gradului de informare a acestora cu privire la faptul că accidentele se pot întâmpla oricui, că nimeni nu este invulnerabil și că fiecare poate preveni producerea lor.
La sfârșitul activității elevii au primit din partea polițiștilor "Permisul de Bun Pieton". Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pe raza județului Constanța.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.577 secunde