Elevii de gimnaziu și liceu din Constanța vor fi vizitați de polițiști

219
Elevii de gimnaziu și liceu din Constanța vor fi vizitați de polițiști - eleviide-1474814685.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța lansează cea de-a XI-a ediție a evenimentului derulat la nivel național "Săptămâna prevenirii criminalității". 


Evenimentul implică organizarea unei suite de activități, atât în spațiul public, cât și în unitățile de învățământ din cadrul ISJ Constanța, pentru ca mesajele să ajungă la un număr cât mai mare de beneficiari. Obiectivul acestor acțiuni este sensibili-zarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție, precum și prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni. 


În această săptămână, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, cei de proximitate, crimă organizată și rutieri vor derula, la nivelul întregului județ, acțiuni specifice punctuale, selectate în baza priorităților Poliției pentru anul 2016, pe tematica transmisă de către Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 


Vor fi desfășurate activități la Școala Gimnazială nr. 20 Constanța și Colegiul Național "Mihai Eminescu". În cadrul activităților, se vor puncta aspecte ale răspunderii penale a minorului și prevenirea violenței în rândul tinerilor. Alături de repre-zentanții BCCO, ANITP și ANA, vor fi abor-date și teme precum siguranța pe internet, prevenirea disparițiilor de minori de la domiciliu și prevenirea pornografiei infantile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Femeie dispărută de acasă
Pagina a fost generata in 0.4783 secunde