Elevii acuzați de violarea unei colege de 15 ani rămân după gratii

1083
2
Elevii acuzați de violarea unei colege de 15 ani rămân după gratii - 21ianuariearestatiramandupagrati-1390315679.jpg

Articole de la același autor

Cei cinci elevi constănțeni, acuzați de viol și complicitate la viol, după un scandal sexual a cărui protagonistă a fost o colegă de-a lor, de 15 ani, rămân după gratii. Astăzi, magistrații Tribunalului Constanța au judecat recursul depus de apărătorii legali ai minorilor și au decis să-l respingă. De asemenea și tânărul de 23 de ani, Răzvan Claudiu S., acuzat de șantaj, va rămâne după gratii. 


Comentează știrea

o mama
21 ianuarie 2014
rusine

Asa este in tara asta justitia, de cacat. Adica toti nenorocitii care sunt cu adevarat pericol public sunt judecati in stare de libertate si niste amarati de copii sunt tinuti in arest. Vrem sa-i transformam cu adevarat in infractori? Credeti ca asa veti da un exemplu? Din pacate nu aveti curaj, voi judecatorii sa dati astfel de sentinte celor care le merita cu adevarat. Din cauza voastra se plimba liberi adevaratii infractori. Rusine!

hermes freising
7 iunie 2014
hermes freising

hermes shop finder münchen Stiri Eveniment : Elevii acuzați de violarea unei colege de 15 ani rămân după gratii | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes freising http://shootingstars.dk/characteristics-of-a-high-quality-hermes-freising-purse.aspx

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Cioacă rămâne în arest preventiv
Miercuri, 08 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Viol în noaptea de Revelion, la Amzacea
Pagina a fost generata in 0.5694 secunde