Elevi în practică, la Jandarmeria Constanța

202
Elevi în practică, la Jandarmeria Constanța - jandarmeriaconstanta-1526046131.jpg

Articole de la același autor

Elevi constănțeni din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni și "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani sunt în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.


În perioada 9 mai - 31 august a.c., 11 constănțeni, elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni și "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, se pregătesc să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


Cei 11 elevi au parcurs primul modul teoretic, iar în perioada următoare vor desfășura un stagiu de pregătire constând în activități practice, în cadrul IJJ Constanța.


Pe parcursul a patru luni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experiență, în cadrul unui program de tutelă profesională și vor participa efectiv la misiunile de ordine publică/pază și protecție instituțională, ce revin subunităților unde au fost repartizați.


Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoștințelor teoretice obținute în cursul anului de învățământ, perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor și dezvoltarea capacității de a acționa alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor specifice.


La sfârșitul celor patru luni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfășurată împreună cu jandarmii constănțeni. Cei 11 tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă și eficientă, iar la absolvirea cursurilor își doresc fie repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde