Elevi din jud. Constanța, față în față cu oamenii legii

128
Elevi din jud. Constanța, față în față cu oamenii legii - 52749980333753290576390509078178-1550747731.jpg

Articole de la același autor

La data de 20 februarie a.c., Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au vizitat elevii Școlii Gimnaziale Lucian Grigorescu, din Medgidia, unde au desfășurat activități informativ-preventive referitoare la importanța respectării regulilor de circulație.

Astfel, polițiștii le-au reamintit celor mici faptul că, neasigurarea înainte de a păși pe carosabil și deplasarea neregulamentară pe drumurile spre școală sau casă, pot conduce la evenimente nefericte. În acest sens, polițiștii i-au sfătuit pe elevi să aleagă cel mai sigur drum spre domiciliu sau unitatea școlară și să respecte regulile de circulație.

Totodată, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii clasei I despre modalitatea de folosire în siguranță a internetului, dar și despre disparițiile minorilor, potențialele pericole fiind explicate cu ajutorul unor animații adaptate vârstei lor.

Activitățile derulate se subscriu obiectivelor Programului de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor – prioritate națională și locală și programului național ,,Școala Siguranței Tedi".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6299 secunde