Mai multe ştiri online:

Elevi din Constanța, față în față cu polițiștii! Ce le-au spus oamenii legii școlarilor

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 12 februarie a.c., polițiștii Bioului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat activități specifice în cadrul Proiectului de prevenire a victimizării minorilor ,,Școala Siguranței Tedi” la Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu” din Constanța.

Polițiștii constănțeni au discutat cu elevii despre modalitatea de folosire în siguranță a internetului, dar și despre disparițiile minorilor și prevenirea victimizării copiilor prin accidente rutiere, potențialele pericole fiind adaptate prin metode specifice vârstei lor.

Activitățile derulate se subscriu obiectivelor Programului de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor – prioritate națională și locală și proiectului ,,Școala Siguranței Tedi”.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7618 secunde