€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Elevi de la școlile militare de subofițeri, în practică la Jandarmeria Constanța

Ştire online publicată Marţi, 08 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Începând din 7 ianuarie și până pe 10 mai, 14 constănțeni, elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, se pregătesc să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Cei 14 elevi sunt în anul întâi de studiu, iar în perioada următoare vor desfășura un stagiu de pregătire constând în activități practice, în cadrul I.J.J. Constanța.

Pe parcursul a patru luni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experiență, în cadrul unui program de tutelă profesională și vor participa efectiv la misiunile de ordine publică / pază și protecție instituțională, ce revin subunităților unde au fost repartizați.

Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoștințelor teoretice obținute în cursul anului de învățământ, perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor, precum și dezvoltarea capacității de a acționa alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor specifice.

La sfârșitul celor patru luni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfășurată împreună cu jandarmii constănțeni. Cei 14 tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă și eficientă, iar la absolvirea cursurilor își doresc fie repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7634 secunde