Elevi de la școlile constănțene, interesați de activitatea jandarmilor

127
Elevi de la școlile constănțene, interesați de activitatea jandarmilor - eleviidinscolileconstantene-1396889941.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de elevi de la Școlile Gimnaziale nr. 8 și ai Liceului Teoretic  "Decebal" Constanța, au aflat cum pot preveni și combate actele de violență și consumul de substanțe cu efect psihotrop. 
Una dintre problemele puse în discuție de către elevi a fost aceea că în viața de zi cu zi este dificil și chiar periculos să iei atitudine împotriva celor care încearcă să inspire teamă celor din jur. Elevi au fost sfătuiți de jandarmi că pentru descurajarea unui astfel de comportament, trebuie să alerteze în cel mai scurt timp posibil forțele de ordine, prin apelul unic de urgență 112, explicând și ce informații sunt cerute de la un apelant într-un astfel de caz. 
În zilele de joi și vineri, cu începere de la ora 12.00, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța organizează la reședința unității, Ziua Porților Deschise, acțiuni la care și-au anunțat participarea până la această oră peste 700 de elevi. Programul dedicat oaspeților cu-prinde, la reședința unității, exerciții demonstrative de autoapărare, intervenție profesională precum și exerciții cu câini de serviciu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde