Elevi constănțeni ai școlilor militare, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Constanța

184
Elevi constănțeni  ai școlilor militare, în practică  la Inspectoratul de Jandarmi Constanța - elevi-1497280819.jpg
Timp de șase săptămâni, în perioada 12 iunie - 21 iulie, trei constănțeni, elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni și "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, se pregătesc să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 


Cei trei elevi sunt în anul I de studiu, iar în perioada următoare, vor desfășura un stagiu de pregătire constând în activități practice, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Timp de șase săptămâni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experiență, în cadrul unui program de tutelă profesională și vor participa efectiv la misiunile de ordine și siguranță publică, ce revin subunităților unde au fost repartizați. 


Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoștințelor teoretice obținute în cursul anului de învățământ, perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor și dezvoltarea capacității de a acționa alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor de ordine publică. 


La sfârșitul celor șase săptămâni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfășurată împreună cu jandarmii constănțeni. Cei trei tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă și eficientă, iar la absolvirea cursurilor își doresc să fie repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8857 secunde