Elevă dispărută pe drumul dintre școală și casă. Le spusese părinților că e în stația de microbuz

2032
Elevă dispărută pe drumul dintre școală și casă. Le spusese părinților că e în stația de microbuz - fatadisparutaploiesti40477200-1571818333.jpg

Articole recomandate

O fată de 17 ani, din comuna prahoveană Gherghița, este căutată de Poliție după ce părinții acesteia au anunțat că nu s-a mai întors acasă de la școală. Părinții le-au declarat oamenilor legii că ultima dată când au vorbit cu adolescenta aceasta le-a spus că se află în stația de microbuze din zona Barierei Bucov, din Ploiești, și că aștepta microbuzul care să o aducă acasă. 


Ioana Gabriela Chirilă, în vârstă de 17 ani din comuna Gherghița, județul Parhova, elevă a Liceului Ucecom-Spiru Haret din Ploiești, a fost dată dispărută de familie marți seara.

"Marti, 22 octombrie a.c., in jurul orelor 22:30, politistii din cadrul Secției de Politie Rurala Pucheni au fost sesizati despre faptul că numita CHIRILĂ IOANA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeasi zi, în jurul orelor 10:30, către liceul din municipiul Ploiești, unde este elevă.

Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost în jurul orelor 17:30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă.

La momentul dispariției, purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidași negri.

Semnalmente: 1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, drept, ochi caprui", se arată într-un comunicat la Poliției din Prahova.

Persoanele care pot da detalii despre fata dată dispărută pot apela numarul unic de urgenta 112 sau se pot adresa celei mai apropiate secții de poliție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7212 secunde