Elevă de liceu, cercetată după ce a încercat să lovească cu mașina un grup de colege, apoi a bătut-o pe una dintre fete

2960
Elevă de liceu, cercetată după ce a încercat să lovească cu mașina un grup de colege, apoi a bătut-o pe una dintre fete - img1-1551431042.jpg
O elevă de liceu din Tulcea a vrut să intre cu mașina într-un grup de colege, apoi a snopit în bătaie o fată din clasa a 10-a. Fata, cu permis abia luat, a vrut să se răzbune pe una dintre adolescente, a coborât de la volan și a lovit o fată, potrivit observator.tv.


Mama fetei care a fost lovită a făcut plângere la poliție și a mers cu fiica ei la spital, pentru că aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacul a avut loc în apropiere de Liceul Agricol Nicolae Cornâțeanu, din Tulcea, în urmă cu o săptămână.

Poliția a deschis dosar penal pe numele fetei agresive. "Am fost alertați pe numărul de urgență 112 și un echipaj de ordine publică s-a deplasat la fața locului. S-a reținut săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violente și se fac cercetări în acest caz. În funcție de administrarea probelor, vom proceda ca atare.", au declarat reprezentanții poliției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0785 secunde