Eleva care a căzut de la etaj în timp ce încerca să fugă din internatul liceului a murit

161
Eleva care a căzut de la etaj în timp ce încerca să fugă din internatul liceului a murit - ambulatnta-1387215785.jpg

Articole recomandate

Eleva de la Colegiul "Anghel Saligny" din Bacău, care a căzut, joi noapte, de la etaj în timp ce încerca să coboare de la fereastra camerei de internat, unde era cazată, a murit, luni, la spital. 
Eleva de 15 ani care a căzut de la etaj în timp ce cobora pe cearșafuri de la fereastra camerei de internat unde era cazată, a murit la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău, unde fusese internată în comă profundă, informează Mediafax.
Medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea fetei, aceasta fiind ținută în viață doar cu ajutorul aparatelor.
Fata a ajuns în comă la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce a căzut de la etaj în timp ce încerca să coboare de la fereastra camerei de internat unde era cazată legând mai multe cearșafuri pentru a se prinde de acestea.
Eleva și o colegă de cameră a acesteia au vrut să fugă din internat și au legat mai multe cearșafuri între ele pentru a putea coborî pe fereastră de la etajul al doilea al clădirii.
După ce a ieșit pe fereastră și a reușit să coboare un etaj, eleva de 15 ani nu a mai avut puterea să se țină cu mâinile de cearșafuri și a căzut de la câțiva metri înălțime.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Monden : Actrița Kate Williamson a decedat
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Actual : A murit NELSON MANDELA
Pagina a fost generata in 0.3619 secunde