ELEV DE LICEU, ÎNJUNGHIAT DE UN COLEG

287
ELEV DE LICEU, ÎNJUNGHIAT DE UN COLEG - elev-1523631226.jpg

Articole recomandate

Un elev de la un liceu din județul Dâmbovița a fost arestat preventiv, vineri, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și port de obiecte periculoase după ce săptămâna aceasta a mers la școală cu un briceag pe care l-a înfipt în piciorul unui coleg.


Tânărul, în vârstă de 16 ani, elev al Liceului tehnologic Iordache Golescu din orașul dâmbovițean Găești, a fost arestat preventiv, vineri, fiind acuzat că l-a înjunghiat cu lama unui briceag pe unul dintre colegii săi, în vârstă de 16 ani. Incidentul a avut loc miercuri, când tânărul agresor a intrat în unitatea de învățământ având asupra sa un briceag. La un moment dat, în timpul unei altercații cu un coleg, el a înfipt briceagul in piciorul acestuia. Băiatul agresat a fost dus la spital, unde nu a rămas internat, rana nefiind gravă.

În urma incidentului, agresorul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar vineri instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Inspectoratul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Sorin Ion, a declarat pentru News.ro că tânărul arestat preventiv este un elev care și anterior a făcut probleme, în sensul în care a rămas repetent în clasa a IX-a, iar comportamentul său este unul necivilizat atât față de colegi, cât și față de profesori. Șeful Inspectoratului Școlar Dâmbovița a precizat că în urma incidentului tânărul nu va fi exmatriculat, întrucât el se află în perioada de învățământ obligatoriu prin lege. Astfel, el poate fi sancționat la nivelul școlii cel mult cu scăderea notei la purtare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7838 secunde