Elev de 16 ani, prins în flagrant când își șantaja colegii

2539
Elev de 16 ani, prins în flagrant când își șantaja colegii - 3416647574be9565ce90ef16e973d083.jpg

Articole de la același autor

Un elev și-a terorizat timp de mai multe luni colegii, cărora le cerea bani și diverse bunuri pentru a nu-i bate. Băiatul, deși are 16 ani, este elev la Școala Generală nr. 3 din Medgidia după ce a rămas de mai multe ori repetent. Acum, el a încăput pe mâna autorităților pentru șantaj, după ce mama ultimei sale victime a depus plângere la poliție.
Răzvan B. a fost prins în flagrant ieri dimineață în timp ce primea de la un coleg de clasă suma de 250 lei, bani care anterior au fost marcați cu creion fluorescent. Minorul a pretins acești bani de la Alexandru D., de 13 ani, pentru a nu-l lua la bătaie. Nu era pentru prima oară când Alexandru era șantajat de colegul lui, acesta cumpărându-i bunăvoința de mai multe ori cu un telefon mobil, un hard disk și alte bunuri. Elevul de 13 ani și-a luat ieri dimineață inima în dinți și i-a povestit mamei sale prin calvarul prin care trece la școală. Femeia s-a dus imediat la poliție unde a făcut plângere, pentru ca, o oră mai târziu, șantajistul să fie prins în flagrant.
Potrivit oamenilor legii, imediat după ce Răzvan B. a fost reținut, și alți părinți s-au prezentat la sediul Poliției, unde au depus plângere împotriva minorului pentru aceleași fapte.
În momentul de față, elevul de 16 ani este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7738 secunde