Elena Udrea și Alina Bica află dacă rămân sau nu în arest în Costa Rica

150
Elena Udrea și Alina Bica află dacă rămân sau nu în arest în Costa Rica - updateelenaudreasialinabicaintal-1543828439.jpg
Luni, 3 decembrie, expiră mandatul de arestare de două luni pe care l-au primit Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica. Parchetul a cerut deja extinderea măsurii arestului preventiv, scrie site-ul AmeliaRueda.com.

Un judecător al Tribunalului Penal din districtul Pavas (San Jose) a respins, în urmă cu o lună, pe 3 noiembrie, cererea Elenei Udrea de eliberare din detenție preventivă, au declarat, vineri seară (sâmbătă dimineață, ora României), surse citate de site-ul de știri AmeliaRueda.com.

"Cererea avocaților doamnei Elena Udrea a fost respinsă, astfel că cetățeanul român rămâne în detenție preventivă", a confirmat Parchetul General din San Jose.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol pe 3 octombrie și de atunci se află după gratii în San Jose. Cele două au fost arestate preventiv pentru două luni.

Elena Udrea a fost condamnată în 5 iunie de instanța supremă la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute" și se află în Costa Rica din luna februarie, fiind dată în urmărire.

Alina Bica a fost dată în urmărire generală în 27 iunie, după ce a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru "favorizarea făptuitorului", scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3878 secunde