Elena Udrea REȚINUTĂ de DNA, pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft

220
1
Elena Udrea REȚINUTĂ de DNA, pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft - udrea-1423600688.jpg

Articole recomandate

Elena Udrea a fost reținută de DNA, pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii de la Curtea Supremă vor decide mâine dacă va fi arestată preventiv, transmite Realitatea.net.


Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2015, a inculpatei UDREA ELENA GABRIELA, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

- trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea);

- trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România);

- trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro);

- spălare de bani.

Inculpatei UDREA ELENA GABRIELA i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată, la data de 11 februarie 2015, Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.



Comentează știrea

MIHA
10 februarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Afacerile sunt viitorul, iar internetul in ziua de azi este folosit in mai toate domeniile. Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent., Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Ne vedem la 12.00 la DNA"
Pagina a fost generata in 0.4117 secunde