Elena Udrea, NOU DOSAR la DNA

216
1
Elena Udrea, NOU DOSAR la DNA - udrea230a0ebb8ea4-1431680404.jpg

Articole recomandate

Elena Udrea are un nou dosar la DNA legat de un credit de 3 milioane de euro de la BRD, pentru a cumpăra un teren la marginea Capitalei.

Procurorii au deschis pe numele Elenei Udrea un dosar disjuns din dosarul creditelor bancare de la BRD. Astfel, se verifică modalitatea în care Elena Udrea a obținut un credit de la BRD, deși Udrea a returnat toți banii.

Aceast dosar ar fi desprins din dosarul Bancherilor instrumentat de DIICOT, cel în care Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, alături de aproximativ 30 de persoane sunt urmăriți penal pentru constituire de grup infracțional organizat, spălare de bani și înșelăciune.

Creditele ar fi fost luate de la BRD ]n 2008. Patronul media Adrian Sarbu ar fi luat un credit de la BRD de 4 milioane de dolari și ar fi girat pentru suma cu un contract de management încheiat cu un grup de presă internațional, scrie hotnews.ro.

Comentează știrea

catalin
15 mai 2015
Angajare imediata !!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Eveniment : UPDATE - Mircea Geoană, la DNA
Pagina a fost generata in 0.5167 secunde