Electrocutat pe vagoanele de marfă

394
Duminică noaptea, un tânăr de 20 de ani, din satul Faclia, a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 pe 50% din suprafața corpului după ce s-a electrocutat în zona podului de la ecluza Cernavodă.
Potrivit polițiștilor de la Transporturi, în jurul orei 22,30, Ionuț Samara, cunoscut de oamenii legii drept hoț de fier vechi și de produse petroliere din vagoanele de marfă ar fi plecat iar la furat.
În urma cercetărilor a reieșit că tânărul a vrut să sustragă combustibil din trenul de marfă nr. 80300, care tranzita zona, însă nu a fost atent la firele de înaltă tensiune și s-a electrocutat. Polițiștii spun că Ionuț Samara s-a urcat pe un vagon, având în mână două bidoane de plastic goale de câte 25 de litri fiecare, cu intenția de a le umple cu combustibil. Nu a mai apucat să facă asta pentru că a intrat în raza rețelei de contact, fiind aruncat de pe vagon.
Polițiștii de la Transporturi Feroviare Cernavodă au fost anunțați că o persoană a fost rănită, numai că, ajungând la fața locului, nu au mai găsit pe nimeni. Deplasându-se la Spitalul din Medgidia, polițiștii l-au găsit pe Ionuț Samara pe patul de spital, rănit destul de grav. Ulterior, el a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internat în Secția de Arși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8631 secunde