Elan Schwartzenberg a scăpat de mandatul de arestare

151
Elan Schwartzenberg a scăpat de mandatul de arestare - judectoriiauridicatarestulpreven-1532086275.jpg

Articole recomandate

Magistrații Tribunalului București au admis, vineri, solicitarea lui Elan Schwartzenberg de a-i ridica măsura arestulului preventiv dispus pe numele său. Soluția poate fi contestată, scrie realitatea.net


"Se admite cererea de revocare și revoca măsura arestării preventive dispuse fața de inculpatul Emilian Schwartzenberg. Dispune retragerea cererii de dare în urmărire internațională și a mandatului european de arestare emise pe numele inculpatului la momentul rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Cu drept de contestație in termen de 48 de ore de la comunicare", se arată în decizia de vineri a Tribunalului București.


Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost dat în urmărire națională de Poliția Română, în 2016, după ce Tribunalul București a emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui, potrivit Mediafax.

Procurorii anticorupție au cerut arestarea lui Schwartzenberg pe 30 mai 2016, sub acuzaíile de complicitate la dare de mită, în solicitare DNA motivând că omul de afaceri "s-a ascuns, în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3711 secunde