El e jandarmul prins cu cocaină de 15000 euro. Tânărul abia absolvise școala de subofițeri

1723
El e jandarmul prins cu cocaină de 15000 euro. Tânărul abia absolvise școala de subofițeri - img1-1545297911.jpg

Articole recomandate

Subofițerul de la Jandarmeria Brașov, arestat de procurorii DIICOT sub acuzația de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, abia absolvise Școala Militară de Subofițeri din Drăgășani, scrie observator.tv

Ovidiu Gavriluț a fost angajat subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, în noiembrie 2018, după ce a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica".


Jandarmul era detașat la o unitate din Predeal care asigură transporturi speciale.


Tânărul de 20 de ani a fost arestat de procurorii DIICO, după ce a fost prins în timp ce introducea în țară, într-o cutie de prăjituri, cocaină în valoare de 15.000 de euro.

Procurorii l-au surprins în flagrant, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4668 secunde