Ei sunt complicii învățătoarei-proxenet din Sinoe, care au ajuns după gratii

814

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor trei suspecți reținuți pentru proxenetism, trafic de minori și pornografie infantilă. Iată care sunt, potrivit datelor înregistrate la instanța de judecată, cei trei suspecți și adresele de unde au fost ridicați de polițiștii de la Crimă Organizată: Mustafa Niazi, zis "Samir", de 32 de ani, din Ovidiu, dar locuind fără forme legale în municipiul Constanța, pe strada Eliberării; Gabriel Rădulescu, zis "Gabi", de 29 de ani, originar din comuna tulceană Baia, dar locuind fără forme legale în Constanța, în blocul L10 de pe strada B.P. Hasdeu; Costel Albescu, zis "Costi", de 18 ani, din Ovidiu, dar locuind fără forme legale în Constanța, pe strada Elisabeta.


Deși avocații celor trei au cerut instanței cercetarea suspecților în libertate cu instituirea măsurii de a nu părăsi localitatea de domiciliu, magistrații nu au fost de acord.


Decizia nu este finală, ea poate fi atacată cu recurs.


Menționăm că în același dosar este cercetată, în libertate, și Aurelia Grosu, învățătoare suplinitoare la Școala Gimnazială Sinoe, acuzată că le furniza celor trei fete pentru practicarea prostituției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Septembrie 2012
Stire din Fun : Surpriza pentru doamna învățătoare
Pagina a fost generata in 0.4908 secunde