Șeful Statului Major al Apărării, distincție la cel mai înalt nivel!

3268
Șeful Statului Major al Apărării, distincție la cel mai înalt nivel! - ciuca-1563374634.jpg

Articole recomandate

Generalul Nicolae-Ionel Ciucă, șeful Statului Major al Apărării, a fost distins cu Ordinul Național al Meritului în grad de Comandor de către ambasadorul Franței în România, Michele Ramis, a anunțat, astăzi, misiunea diplomatică printr-un comunicat de presă, consultat de Agerpres.

Ceremonia a avut loc, marți, reședința Ambasadei Franței.

"În timp ce apărarea europeană cunoaște noi direcții de dezvoltare, în ultimii doi ani, ați fost, de asemenea, un actor important în angajamentul forțelor armate ale României în aceste noi domenii, precum și în transformarea NATO, pentru a face față noilor provocări. Decorația pe care am onoarea să v-o confer vine să recunoască meritele unui lider vizionar și ambițios pentru armata țării sale, dar și un adevărat prieten al Franței", a transmis ambasadorul la ceremonie, potrivit sursei citate.

La rândul său, Nicolae Ciucă a afirmat că această distincție, care i-a fost acordată de președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, pe data de 11 martie, reprezintă pentru el, personal, precum și pentru Armata Română o mare onoare și un simbol foarte puternic al recunoașterii contribuției aduse de Forțele Armate Române la întărirea relațiilor bilaterale dintre ambele țări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5527 secunde