Șeful Postului de Poliție Gârliciu, acuzat că este mână în mână cu infractorii

2713
3
Șeful Postului de Poliție Gârliciu, acuzat că este mână în mână cu infractorii - 1cb566de54a486d7a9ca8b08c396c764.jpg
Mama unor copii din comuna Gârliciu susține că nu mai știe ce să facă deoarece întreaga ei familie trăiește într-o permanentă stare de tensiune din cauza polițistului din sat, Marian Chiper, care ar fi mână în mână cu infractorii și nu soluționează nicio plângere depusă împotriva acestora. Voica Rusu și sora sa, Georgeta Leța, care susține că este avocată, s-au adresat redacției "Cuget Liber" pe motiv că nimeni nu face nimic ca să-i ajute în problemele pe care le întâmpină cu autoritățile din comuna Gârliciu.

Voica Rusu spune că nu mai are liniște, iar întreaga sa familie este terorizată atât de polițist, cât și de primarul comunei, care îi acoperă pe bărbații care i-au agresat pe cei doi fii ai săi și i-au dat foc la grajdul animalelor.
Femeia susține că, în luna februarie, l-a prins la ea în curte pe Dumitrel Abotezătoaie, care a dat foc grajdului, cele 12 persoane care locuiesc în casă speriindu-se foarte tare. Ea spune că Abotezătoaie este paznicul Poliției din comuna Gârliciu și ar fi făcut acest lucru din răzbunare. Totodată, deși a anunțat polițiștii din Gârliciu că incendiul a fost provocat chiar de paznicul lor, oamenii legii nu au luat nicio măsură împotriva lui. De asemenea, Voica Rusu mai povestește că fiii ei, Ionuț Ifrim și Marian Ifrim, au fost bătuți de un alt paznic, Dumitru Rădu-can, chiar la școala unde învață și nimeni nu a luat nicio măsură. Ea a menționat că atât primarul comunei, Constantin Cimpoiașu, cât și șeful Postului de Poliție, Marian Chiper, îi urmăresc copiii, care se simt terorizați numai când îi văd.
Femeia povestește că lucrurile au degenerat, iar pe 10 aprilie, fiul său, Marian Ifrim, ar fi fost luat de pe stradă de Dumitrel Abotezătoaie, care i-a rupt hainele de pe el, nu înainte de a-l strânge de gât. Mama copilului mai spune că bărbatul i-a luat cei 50 de lei pe care copilul îi avea în buzunar și urma ca Marian să fie dus acasă la Abotezătoaie ca să fie violat, însă a scăpat, după ce a intervenit fratele lui mai mare.
Printre altele, Voica Rusu a precizat că, după bătaia administrată de Dumitrel Abotezătoaie, Marian a început să se simtă rău, astfel că a chemat Ambulanța. Cu toate acestea, ea afirmă că șeful de Post, Marian Chiper, a aflat și a așteptat Salvarea la intrarea în comună, spunându-le cadrelor medicale să se întoarcă din drum deoarece este o alarmă falsă. Totuși, sora ei, Georgeta Leța, a aflat și a telefonat celor de la Ambulanță, spunându-le că au nevoie de ajutorul lor. În cele din urmă, băiatul a fost transportat la spital, unde a stat internat două zile. Medicii au concluzionat că minorul avea contuzie cervicală și laringită acută survenite în urma unei agresiuni.

Reclamați pentru că nu mai pot fura
Contactat telefonic, șeful de Post din comună, Marian Chiper, a negat toate acuzațiile care i se aduc. El a spus că Voica Rusu și sora sa, Georgeta Leța, încearcă să-i facă rău, crezând că dacă vor face tot felul de reclamații va fi schimbat din funcția pe care o ocupă.
"De când am venit la Gârliciu infracționalitatea s-a redus cu 95%. Singura familie care creează probleme în comună este familia lor, care se ocupă cu tot felul de furtișaguri. S-au luat măsuri împotriva lor, iar ei s-au gândit că cea mai bună cale este atacul la persoană. Nu este prima dată când mă reclamă pe nedrept, astfel că am depus împotriva lor plângere pentru calomnie și denunțare calomnioasă", a declarat șeful Postului de Poliție Gârliciu, Marian Chiper.
Pe de altă parte, el a precizat că Georgeta Leța se prezintă drept avocată, deși nu are o astfel de calitate.
Afirmațiile sale sunt susținute și de primarul Constantin Cimpoiașu, care spune că membrii acestei familii fac parte din categoria oamenilor care fură.
"De când a venit domnul Chiper la Postul de Poliție, infracționalitatea în comună a scăzut aproape la zero. Așa că ei nu mai pot fura, pentru că polițiștii își fac foarte bine meseria, ceea ce îi deranjează. Probabil, sunt supărați pentru că frații Ifrim sunt foarte bine supravegheați și atunci încearcă să aducă fel și fel de acuzații autorităților. Ifrim Dumitrel, fiul doamnei Voica Rusu, este recidivist, a fost și condamnat pentru diverse infracțiuni și este susținut de fratele lui, Ionel. Cât despre Marian Ifrim este îngrijorător că atunci când va fi mare îi va lua locul fratelui său, deoarece este încurajat de familie în astfel de treburi. El este cel care ține de șase atunci când se încearcă comiterea unor infracțiuni" a declarat primarul Cimpoiașu.
Mai mult, edilul a spus că nu este zi în care Voica Rusu și sora sa, Georgeta Leța, să nu facă fel și fel de reclamații la diverse instituții.
"Se folosesc de tot felul de tertipuri împotriva celor care îi obligă să respecte legea, astfel că apelează la reclamații false. Nu este zi în care să nu facă reclamații, ba la Prefectură, Președinție ori Procuratură, ba la Direcția pentru Protecția Copilului" a precizat Constantin Cimpoiașu.
Din câte se pare, adevărul ar putea fi undeva la mijloc, iar conflictul dintre Voica Rusu și autoritățile comunei va continua până ce procurorii vor da o soluție în acest caz, deoarece femeia a depus plângere la Parchet.

Comentează știrea

クリスチャンルブタン通販
5 septembrie 2014
クリスチャンルブタン通販

you should start by checking into the options for car rental Galway.CarTrawler is a great service that you can access from select websites that will provide you with detailed run downs of what cars available in Galway for the period of time you need them クリスチャンルブタン通販 http://www.lamartcorp.com/modules/mod_menu/rakuten_cl_7.php

カシオ 腕時計 gps
5 septembrie 2014
カシオ 腕時計 gps

depending on the tire size and the load being carried by the vehicle. Each tire!?s sidewall usually carries information about the maximum pressure allowable for that tire when carrying its maximum load capacity. That number should never be exceeded. The same information on recommended tire pressure is also often indicated on the door jamb of a vehicle. Cars feature the tire pressure for normal load but trucks feature the maximum load capacity of the tires.It is important to note that if a truck!?s tires are inflated to the maximum when the truck is not loaded to full capacity カシオ 腕時計 gps http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-15.html

マザーズバッグ ケイトスペー
6 septembrie 2014
マザーズバッグ ケイトスペー

power and ground.The kit comes with a mounting bracket for the Attitude in-cab module マザーズバッグ ケイトスペー http://www.dmwai.com/webalizer/kate-spade-2.html

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2551 secunde