Șeful Gărzii de Coastă a ieșit la pensie. Iată cine l-a înlocuit

7657
6
Comisarul șef Ionel Trușan, directorul Gărzii de Coastă a ieșit la pensie, la începutul acestei luni, la vârsta de aproape 54 de ani, pe care-i va împlini într-o săptămână. Acesta a îndeplinit funcția de prim-adjunct în cadrul instituției începând din anul 2004. 


"Deocamdată vreau să mă bucur de timpul liber, pe care nu l-am avut niciodată. Programul nostru începea dimineața și se termina seara. Mi-a plăcut teribil de mult această meserie și dacă aș fi să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Las în locul meu oameni capabili, cu care am muncit ani de zile și care au principii foarte solide. Garda de Coastă este pe mâini bune și chiar cred acest lucru", a declarat, pentru Cuget Liber, Ionel Trușan.


Șefia Gărzii de Coastă a fost preluată prin interimat de către Laurențiu-Cristian Cicu, fost adjunct al directorului Ionel Trușan. 




 Laurențiu-Cristian Cicu


Comentează știrea

comentatrul
6 septembrie 2017
la sprituri poate

la sprituri poate statea pana seara :))

Vai
7 septembrie 2017
Mai bine lasa

Un alcoolic notoriu.Lumea le zice boschetari. Eu il numesc un alcoolic.

vasi
7 septembrie 2017
Pensie cat mai scurta!

O jigodie cu pensie de 11.000 lei. A trecut peste cadavre să ajunga director! Nu a avut niciodata prieteni ci doar spritari si pupincuristi. Pensie cat mai scurtă betivane!

metin
7 septembrie 2017
Securist pana in măduva oaselor

Securist notoriu și o javră de om.

cornel
7 septembrie 2017
moștenire

A lăsat in locul lui un alt contrabandist de la negru vodă.

Cogeacai
8 septembrie 2017
Sa-ti dea Dumnezu ce ai dat si tu

Betivane nici dinti nu mai ai la cate ciolane ai ros! Sa-ti dea dumnezeu atata pensie cat bine ai facut oamenilor pe care i-ai dat afara in 2010 ca pe niste caini. Sa te bucuri cum s-au bucurat ei. Javra ce esti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4469 secunde