"Șeful bordelurilor", condamnat la 14 ani de închisoare

3160
2

Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea, vineri, la pedeapsa de 14 ani de pușcărie a lui Aristocrates Chiriac Gheorghe, zis "Arinel", acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane.
Alți complici ai acestuia, Ervin Sali, zis "Maimuți", Cătălin Florin Petcu, zis "Brânză", Ali Rașid, zis "Aladin", și Valentina Bătineanu, zisă "Vali", au fost condamnați la câte zece ani de pușcărie, pe când Dacian Gavrilă Dacian, zis "Dop", a primit cinci ani de pușcărie.
De asemenea, ei trebuie să le plătească Ionelei Mihai și Ginei Pintilie, două dintre fetele pe care le-au exploatat, despăgubiri morale în valoare totală de 53.000 de lei. Sentința nu este definitivă.
Potrivit rechizitoriului prin care cei șase indivizi au fost trimiși în judecată, bănuielile anchetatorilor au prins contur odată cu des-coperirile făcute cu ocazia perchezițiilor de la mai multe locații din Constanța. Mai mult decât atât, declarațiile "fetelor" care erau obligate să se prostitueze au cântărit foarte mult în ochii procurorilor.
Ele au povestit cu lux de amănunte cum erau duse pe Varianta din Constanța, păzite din umbră de proxeneți, urmărite cum agățau clienții, iar apoi transportate în imobilele unde erau sechestrate. Proxeneții aveau grijă ca toate veniturile obținute din prostituție să le intre în buzunare.
O altă cale prin care indivizii făceau rost de clienți erau anunțurile publicate în ziare, iar cei doritori de sex pe bani luau legătura direct cu… proxeneții.

Întreaga operațiune prin care persoanele acuzate au fost date în vileag a demarat în dimineața zilei de 7 martie 2008, la ora 6. Prima percheziție s-a desfășurat pe strada Bravilor, din Constanța, de unde au fost ridicați "Arinel" și "Maimuți", dar și două fete de 19 ani, care se aflau sub stricta observație a celor doi.
Concomitent, o operațiune asemănătoare a avut loc la un apartament de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, de unde a fost ridicat "Dop" și două "protejate" de-ale sale.
În ceea ce-i privește pe ceilalți membri ai grupului, în toamna lui 2007, Petcu ar fi sechestrat-o pe Ionela Mihai și pe alte minore, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze în folosul lui, dar și a șefului grupării, nimeni altul decât "Arinel".



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

GEORGETA DUTU
19 decembrie 2011
caut PE IULIA SURDOMUTA

CINE VEDE O FATA SURDOMUTA PE VARIANTA LA EL MARITIMO ROG SA SUNE LA 0729159502

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Masaj erotic cu… carte de muncă!
Vineri, 04 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Sex pe stradă, în plină zi
Pagina a fost generata in 0.4954 secunde