Mai multe ştiri online:

ȘEF DE POLIȚIE, PRINS DE RADAR! RULA CU O VITEZĂ DE 121 DE KILOMETRI LA ORĂ / Marian Godină reacționează

Ştire online publicată Joi, 22 Iunie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Șeful Poliției Titu, subcomisarul George Matei, a rămas fără permis pentru următoarele trei luni, după ce a fost prins de aparatul radar conducând cu viteză mare în localitate, potrivit adevarul. 


Comandantul de la Titu a fost prins în timp ce șofa cu 121 de kilometri la oră în localitate. 


Potrivit IPJ Dâmbovița, subcomisarul se afla în timpul liber și conducea mașina personală pe Drumul Național 7, pe raza localității Mătăsaru. Acesta a făcut contestație la sancțiunea primită. 


Informația nu a rămas "netaxată" de polițistul Marian Godină, care, pe pagina sa de Facebook a transmis: „Pentru cei care cred că polițiștii pot scăpa de radare și că între noi ne „iertăm”



Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7532 secunde