Șef de la Crimă Organizată, TĂIAT ÎNTR-UN BAR DE UN PRIETEN, din cauza unei femei

4028
1
Șef de la Crimă Organizată, TĂIAT ÎNTR-UN BAR DE UN PRIETEN, din cauza unei femei - politia-1495867508.jpg
Șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara a ajuns la spital după ce a fost bătut într-un bar. Se pare că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Incidentul a avut loc într-un bar din Timișoara. Bărbatul și prietenul său erau însoțiți de două femei, iar la un moment dat, după ce s-au îmbătat bine, au început să se certe. Prietenul polițistului a sărit la bătaie și l-a tăiat pe față cu un pahar spart pe omul legii, scrie tion.ro, apoi s-a iscat scandalul.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Clinica de Chirurgie-Oro Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Încă nu a fost depusă nicio plângere, însă scandalul a ajuns la urechile celor de la Inspectoratul General al Poliției Române, iar reprezentanții IPJ Timiș au deschis și ei un dosar penal în această situație.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. De asemenea, Inspectoratul General al Poliției Române a dispus demararea unei anchete interne", spune Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, citată de romaniatv.net

XXX

Sursele EVZ arată că scandalul a pornit de la tinerele care îi însoțeau pe cei doi bărbați. Polițistul Mugurel Laviniu Poinar a ieșit în oraș alături de prietenul său, Vasile Sas, administratorul unei firme de curierat din Timișoara. Acesta este cunoscut cu antecedente violente, în 2013 fiind reclamat de un angajat că l-ar fi bătut deoarece a decis să demisioneze invocând neplata la timp a salariului.

Șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Mugurel Laviniu Poinar, a mers, joi seară, într-un local din apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, alături de un prieten, potrivit unor surse din cadrul IPJ Timiș, citate de tion.ro.

Polițistul și prietenul său erau însoțiți de două femei. La un moment dat, după ce s-au îmbătat, au început să se certe.

Prietenul șefului BCCO a sărit la bătaie și l-a tăiat pe față cu un pahar spart. Polițistul a răspuns agresiunii cu o altă agresiune și l-a tăiat și el la mână pe prietenul său, scrie evz.ro

Comentează știrea

Politia locala
27 mai 2017
pregatire temeinica...

Omul se pregatea si se antrena pentru functia sa , vrand sa afle cum este sa fii in rol de victima...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6416 secunde