Educație făcută cu pumnul! Copiii de la "Micul Regat", audiați în instanță

900
2
Educație făcută cu pumnul! Copiii de la

Articole de la același autor

Caz fără precedent la Constanța. Elevii de la Centrul de Dezvoltare și Educație "Micul Regat" care ar fi fost maltratați vor ajunge în fața instanței pentru a da declarații. 


La sfârșitul săptămânii trecute, pe rolul Judecătoriei Constanța a avut loc un nou termen al procesului, iar completul a decis să amâne cauza până la sfârșitul lunii. 


Pe 30 octombrie, în fața magistraților vor ajunge micuții între 2 și 6 ani care vor fi nevoiți să povestească cum au fost bătuți de către cadrele didactice. În momentul în care au auzit că cei mici vor veni în fața instanței, părinții acestora s-au revoltat, acest lucru fiind o premieră la Constanța. 


Eliza Pufleanu a fost trimisă în judecată, în calitate de director al centrului, fiind acuzată de complicitate la purtare abuzivă. Alături de ea, au fost deferite justiției directorul educativ, Cristina Manolache, două educatoare, Larissa-Victoria Hercuș și Irina Petre, îngrijitoarele Cristina Alina Arma și Georgiana Vierescu, acestea fiind cercetate pentru purtare abuzivă. 


Amintim că scandalul a izbucnit în urmă cu un an, după ce părinții au intrat în posesia unor imagini din interior. Angajatele bruscau copii și uneori îi băteau. 


Mai mult, cea de care le era cel mai mult frică celor mici era femeia de serviciu, "doamna Vali". Micuții au ajuns acasă și cu vânătăi. În momentul când se apropia ora de culcare, cei mici erau bruscați și loviți ca să adoarmă. Cel mai des, micuții erau loviți cu palma peste față și peste cap. Mai mult, înainte de culcare, pentru a adormi, cei mici erau serviți cu vin, iar ulterior cu cafea.


Comentează știrea

geo
5 octombrie 2015
musanalizare?

de ce sunteti revoltati , lasa-ti copiii sa povesteasca ca ei sunt corecti, nu le furati inocenta

AUGUSTA
5 octombrie 2015
Saracii copii si parinti

Buna traba, copiii merg la psiholog da mai bine de un an pentru a scapa de trauma si a accepta sa mearga la scoala, si se ia o astfel de decizie care va activa sau va accentua trauma....MMMMMMMMM, ce sa fie oare, o incercare de a face parintii sa renunte la acuzatii???? cred ca da

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Scandal terminat pe patul de spital
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Nu aruncați cu noroi în munca noastră!"
Pagina a fost generata in 0.478 secunde