€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Ședința Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD, peste două ore

Ştire online publicată Luni, 05 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ședința Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12,00, la Palatul Parlamentului, la sala grupului social-democraților.

Vineri, președintele PSD, Liviu Dragnea, afirma că la ședință se va discuta în principal subiectul propunerilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară și pentru Consiliul Național al Audiovizualului.

"CEx-ul de săptămâna viitoare, care nu se va referi la remaniere, are ca principal obiectiv să discutăm despre propunerile pentru ASF și CNA", arăta Dragnea.

Întrebat dacă se va discuta despre tensiunile din partid și despre declarațiile primarului general, Gabriela Firea, Dragnea a răspuns: "Este vineri seara și, vă rog frumos, chiar nu mai vreau să stric weekendul să comentez toate prostiile și toate invențiile pe care le spun unii sau alții la televizor sau pe diverse site-uri și zvonurile. Consider că niște zvonuri care nu au nicio bază sunt niște prostii".

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că în cazul în care ședința CExN va avea loc în prima jumătate a săptămânii viitoare, nu va putea participa, deoarece se va afla într-o delegație la Madrid.

"Nu am de ce să fug de o ședință politică, nu am de ce să fug de CEx, nu mi-e rușine cu activitatea mea, cred că măsura fiecărui om politic este dată de calitatea sa umană în primul rând, de activitatea la locul de muncă, (...) iar ca activitate politică, în primul rând, angajamentul nostru statutar este față de cetățeni și nu cred că am greșit cu nimic față de cetățenii pe care îi reprezint. Dimpotrivă, mă lupt pentru toate proiectele Capitalei", a afirmat primarul. Întrebată dacă se teme de o excludere din partid, Firea a replicat că ea se teme doar de Dumnezeu. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.734 secunde