Ecaterina Andronescu, atac la Dragnea după afirmațiile bizare despre Colectiv. "Este foarte grav"

538
Ecaterina Andronescu, atac la Dragnea după afirmațiile bizare despre Colectiv. "Este foarte grav" - ecaterinaandronescu0181908800-1540929734.jpg

Articole recomandate

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și ex-lider al PSD București, a reacționat dur după ce Liviu Dragnea a spus marți seara că tinerii care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost "uciși".

"Este o afirmație teribil de gravă pe care domnul Dragnea a făcut-o: că au fost uciși. Cred că o asemenea afirmație făcută de al treilea om în stat nu trebuie să se oprească aici. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele pe baza cărora a făcut aceste afirmații. Mi se pare grav", a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marți seara că cei care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost "uciși". "Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu", a adăugat el. "Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi", a insistat Dragnea, dând de înțeles că este adeptul unei teorii a conspirației.

"Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții. Dar poate nu e clar pentru mine", a mai spus Liviu Dragnea, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9737 secunde