Mai multe ştiri online:

Ecaterina Andronescu, atac la Dragnea după afirmațiile bizare despre Colectiv. "Este foarte grav"

Ştire online publicată Marţi, 30 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și ex-lider al PSD București, a reacționat dur după ce Liviu Dragnea a spus marți seara că tinerii care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”.

"Este o afirmație teribil de gravă pe care domnul Dragnea a făcut-o: că au fost uciși. Cred că o asemenea afirmație făcută de al treilea om în stat nu trebuie să se oprească aici. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele pe baza cărora a făcut aceste afirmații. Mi se pare grav", a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marți seara că cei care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost „uciși". „Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu", a adăugat el. „Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi", a insistat Dragnea, dând de înțeles că este adeptul unei teorii a conspirației.

„Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții. Dar poate nu e clar pentru mine", a mai spus Liviu Dragnea, scrie realitatea.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7519 secunde