Ea este tânără ucisă de iubitul libian! Raluca va fi înmormântată azi

2470
1
Ea este tânără ucisă de iubitul libian! Raluca va fi înmormântată azi - ralucamariapatulea939786001-1519983197.jpg

Articole recomandate

Toată presa din România a vuit zilele acestea de faptul că un libian de 23 de ani, fiul unui oficial al Ambasadei Libiei la București, și-a ucis iubita, pisica acesteia și un vecin, prin înjunghiere. Povestea a gravitat mai mult în jurul tânărului libian care se pare că era drogat în momentul în care a comis dublul asasinat și s-a vorbit mai puțin de victime.

Ei bine, iubita ucigașului, Raluca Maria Pătulea, era din localitatea Glăvănești, județul Bacău, și avea doar 24 de ani.

Raluca, absolventă a Colegiului Național "Gheorghe Vrănceanu" Bacău și a Facultății de Drept Internațional din București, avea un drum promițător în viață.

Provenind dintr-o familie modestă, părinții tinerii plecând în Italia în căutarea unui trai mai bun, Raluca și-a văzut de treabă și nu a făcut rabat de la nimic pentru a-și atinge țelurile. În ciuda vicisitudinilor întâmpinate din motive medicale, Raluca suferind o intervenție prin care medicii i-au înlocuit ochiul drept cu o proteză din cauza unei afecțiuni cronice, tânăra a demonstrat tenacitate și și-a urmărit visul cu ardoare, terminând studiile cu succes.

A învățat patru limbi și era doar la un pas de a-și împlini unul dintre vise, acela de a îmbrăca roba justiției. Drumul în viață al Ralucăi a fost curmat brusc sâmbătă seară, în ziua de Dragobete, când iubitul ei, Ahmed Othman, un tânăr de 23 de ani, drogat fiind a ucis-o, tăindu-i gâtul cu un cuțit, cu o singură lovitură care i-a secționat glanda și laringele.

"Fata a murit extrem de rapid din cauza sângerării abundente cauzată de tăietura adâncă. Practic, ucigașul i-a tăiat gâtul de la o ureche la alta provocând leziuni incompatibile cu viața. Aproximăm că decesul s-a produs în doar câteva zeci de secunde, interval de timp în care victima a pierdut o mare cantitate de sânge. Nu a avut nici o șansă", au explicat surse medicale de la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" din capitală pentru publicațiile centrale.

Raluca a lucrat până în decembrie anul trecut ca voluntar la o organizație neguvernamentală pentru drepturile omului. Acum a căzut victimă geloziei iubitului său, cu care, spun martorii, s-ar fi luat la ceartă. Pe contul de facebook al Ralucăi a apărut o postare de In Memoriam iar prietenii au început să lase mesaje. Unul dintre ele…" soarta a făcut din păcate să te stingi mult prea devreme tocmai din cauza celor pentru care ai luptat. Odihnește-te în pace, nu vei fi uitată."

Marți, trupul neînsuflețit al Ralucăi a fost dus acasă, la Glăvănești, unde familia se pregătește de înmormântare. Tânăra, care avea toate ferestrele deschise către viitor, acolo unde spera să-i apere pe semenii săi, ucisă de iubitul libian aflat în sevraj în urma consumului de stupefiante, își va duce somnul de veci în cimitirul din localitatea natală, scrie desteptarea.ro

Comentează știrea

Sandokan
3 martie 2018
Lipsa de educatie si respect fata de sine...

Cam asta cauta majoritatea fetelor.....Printul din Persia !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4761 secunde