Mai multe ştiri online:

E plin de droguri în Vama Veche! Încă trei tineri, prinși cu "iarbă" de vânzare

Ştire online publicată Miercuri, 08 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Jandarmii au surprins în Vama Veche trei persoane care aveau asupra lor două pungi cu substanță vegetală, dar și o pungă autosigilantă transparentă în care erau șapte folii de aluminiu cu muguri vegetali de culoare verde. 


Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 6 august, când jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în Vama Veche au observat un tânăr cu un comportament suspect, care a început să se agite la vederea echipajului. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestuia, jandarmii au mai găsit șapte folii de aluminiu, de forma unor bile ce conțineau în interior, muguri vegetali de culoare verde. A spus că le-a cumpărat din zona corturi, de la doi cetățeni străini și că dorea să le vândă. Imediat echipajul s-a deplasat și a identificat, la o terasă, doi cetățeni străini care au început să se agite la vederea jandarmilor. Unul dintre ei a luat-o la fugă spre mare, având în mână o sacoșă cu o substanță vegetală. A fost somat, nu s-a oprit, dar a aruncat din mână sacoșa, înainte de a intra în apa mării. A fost prins și, împreună cu prietenul lui, a fost condus pentru a le fi controlate bagajele. Surpriză, în bagaje au mai găsit o sacoșă cu substanță vegetală cu miros înțepător. 


Cei trei au fost conduși și predați DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Reamintim că și sâmbătă dimineața, jandarmii Grupării Mobile Constanța au surprins trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, în timp ce intenționau să pună în vânzare 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă și 2 grame de cannabis, pe rază stațiunii 2 Mai - Vama Veche. În urmă probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor trei tineri.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9105 secunde