E plecată din țară Luiza Tănase? Surse: fostul arhitect șef al Constanței ar fi prin America

5407
2
E plecată din țară Luiza Tănase? Surse: fostul arhitect șef al Constanței ar fi prin America - luiza1512404661-1512404790.jpg
DNA a remis astăzi un comunicat de presă prin care anunță că a început urmărirea penală în cazul lui Decebal Făgădău, Radu Mazăre, actual, respectiv fost primar al municipiului Constanța, dar și al Luizei Tănase, fostul arhitect șef al Constanței, într-un dosar de abuz în serviciu/corupție, referitor la o construcție din Mamaia.

Dacă Făgădău și Mazăre sunt binecunoscuți în întreaga Românie, Luiza Tănase este un personaj mult mai discret, cu care nu multă lume a avut ocazia de a interacționa, deși aceasta a deținut ani buni o importantă funcție publică în Primăria Constanța.

De numele Luizei Tănase se leagă multe controverse vizavi de acordarea de autorizații de construcție, de măcelărire a spațiilor verzi, a parcurilor. Practic, nu-i străină de haosul urbanistic din Constanța.

În vârstă de 38 de ani, absolventă a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" și a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București, Luiza Tănase a fost arhitect șef al Constanței în "era Mazăre", demisionând din această funcție în vara lui 2016, după alegerile locale, decizia sa blocând luni bune activitatea departamentului respectiv din primărie.

Astăzi, DNA a anunțat că Luiza Tănase este urmărită penal, dar să vedem ce finalitate va avea demersul procurorilor anti-corupție. Și asta pentru că se zvonește că fosta arhitectă șefă ar fi plecată din țară, fiind prin America.

De altfel, pe contul său de facebook, Luiza Tănase a postat chiar astăzi, la puțin timp după anunțul DNA, o fotografie realizată, foarte probabil, în… New York.

Am încercat să o contactăm, pentru a-și expune punctul de vedere, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns. Când îl va trimite, îl vom publica! 

Comentează știrea

Liviu Chilian
4 decembrie 2017
Ha! Valorile Civilizatziganiei Ideo-Cre(s)tine

Am aflat devreme de pe Stiripezuze sau CIA Ziare.com. Nu'mi amintesc bine. Da' am reactionat imediat si am lokalizat'o pe zuza. Prima informatie, eronată, spunea ca ar fi venit la un kurs de specializare in Civilizatzigania Zsidano-ProStestanta; civilizatziganie bazata pe preceptele kkpIUDAlismului salbatic, la Jewniversitatea Kklombia din Jew Jerk. Nu e adevarat. Criminala ce a facut din Constanta o pestilenta orientală, e in, ati ghicit, Israhatzel. La Schwartzenebunu. In Hell Arid("Tell Aviv"). Din Amerikk poate fi extradata. Din Israhatzel, nu. --- Trebuie sa deveniti profesionisti. Jurnalisti. Exista mai multe americi. America Adevărată nu permite criminalilor sa vina s'o murdareasca. Titlul ar fi trebuit sa arate asa: "Mafioata Zdidano-Jigano-Pededista ar fi in Amerikk"

Dragnea
5 decembrie 2017
La pușcărie cu penalii din primărie

La pușcărie cu zdrranța asta a distrus un oraș întreg ,ea si cu mazăre și fagadau

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3199 secunde