Mai multe ştiri online:

E plecată din țară Luiza Tănase? Surse: fostul arhitect șef al Constanței ar fi prin America

Ştire online publicată Luni, 04 Decembrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
DNA a remis astăzi un comunicat de presă prin care anunță că a început urmărirea penală în cazul lui Decebal Făgădău, Radu Mazăre, actual, respectiv fost primar al municipiului Constanța, dar și al Luizei Tănase, fostul arhitect șef al Constanței, într-un dosar de abuz în serviciu/corupție, referitor la o construcție din Mamaia.

Dacă Făgădău și Mazăre sunt binecunoscuți în întreaga Românie, Luiza Tănase este un personaj mult mai discret, cu care nu multă lume a avut ocazia de a interacționa, deși aceasta a deținut ani buni o importantă funcție publică în Primăria Constanța.

De numele Luizei Tănase se leagă multe controverse vizavi de acordarea de autorizații de construcție, de măcelărire a spațiilor verzi, a parcurilor. Practic, nu-i străină de haosul urbanistic din Constanța.

În vârstă de 38 de ani, absolventă a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” și a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, Luiza Tănase a fost arhitect șef al Constanței în „era Mazăre”, demisionând din această funcție în vara lui 2016, după alegerile locale, decizia sa blocând luni bune activitatea departamentului respectiv din primărie.

Astăzi, DNA a anunțat că Luiza Tănase este urmărită penal, dar să vedem ce finalitate va avea demersul procurorilor anti-corupție. Și asta pentru că se zvonește că fosta arhitectă șefă ar fi plecată din țară, fiind prin America.

De altfel, pe contul său de facebook, Luiza Tănase a postat chiar astăzi, la puțin timp după anunțul DNA, o fotografie realizată, foarte probabil, în… New York.

Am încercat să o contactăm, pentru a-și expune punctul de vedere, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns. Când îl va trimite, îl vom publica! 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8394 secunde