Durere fără margini! Mesaje pentru tânărul mort în accident la Valu lui Traian

4578
Durere fără margini! Mesaje pentru tânărul mort în accident la Valu lui Traian - accidvalumarianailincai1-1569398499.jpg
Apropiații, îndurerați de vestea morții tânărului șofer, au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. 


"Odihnește-te în pace, prieten drag. Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul și în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui, pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!", a transmis unul dintre prietenii săi. 
"Dumnezeu, ce dezastru! Ne vei lipsi!", a exclamat un alt apropiat. 


Potrivit oamenilor legii, în dimineața zilei de miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 6,50, polițiștii constănțeni și militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit într-un accident petrecut pe DN 3, pe Valu lui Traian. În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul de 26 de ani a condus o Skoda, dinspre Valu lui Traian spre Constanța, dar la un moment dat, a pierdut controlul direcției și pe fondul adaptării vitezei la condițiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. 


Din primele cercetări, mașina avea o viteză considerabilă, impactul fiind atât de violent încât mașina a fost distrusă în întregime, iar tânărul șofer a murit pe loc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3417 secunde