DURERE FĂRĂ MARGINI după moartea copilului lovit de tren: „Ți-aș da bătăile inimii mele!”

17327
DURERE FĂRĂ MARGINI după moartea copilului lovit de tren: „Ți-aș da bătăile inimii mele!” - deces-1615716310.jpg

Articole de la același autor

Un copil de 14 ani a murit, vineri după-amiază, după ce a fost lovit de tren în localitatea Valu lui Traian. Vestea i-a îndurerat pe toți cei care l-au cunoscut, colegi și prieteni, cu toții lăsând mesaje înduioșătoare pe rețelele de socializare. 
Tatăl victimei era plecat în străinătate în momentul în care a avut loc tragicul incident, iar în prezent este în drum spre țară, pentru a participa la înmormântare. 


„Ultima dată când mi-am învelit sufletul drag și ultimul tort pe care i l-am oferit, cu ciocolată albă și trandafiri, ca vârsta lui fragedă. Mi-aș dori și acum să pot să te găsesc și să te dezvelesc, să căutăm în bagaje, să te aud: «Dănucu, doar atât mi-ai adus?». Acum am plecat și îți aduc mai mult. Ți-aș da bătăile inimii și să-mi cer iertare pentru glasul ridicat puțin, când încercam să te îmbărbătez. Dar nu mai este loc de întoarcere, iubirea noastră. Toți te iubim, pe unde ai călcat pragul ușilor și iarba din curtea lor! Ai răbdare, Denis, mai am puțin și mă așez lângă mănuțele tale calde și pufoase. Nu știu cu ce ai greșit de ai plecat așa dintr-o dată, fără să mă întrebi, să mă suni…”, este mesajul plin de durere al tatălui, aflat pe drum spre casă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.675 secunde