Video Durere după gestul șocant al tânărului care s-a spânzurat! "Aveai toată viața înainte!"

2516
Durere după gestul șocant al tânărului care s-a spânzurat!

Articole de la același autor

Gestul unui tânăr de 25 de ani, din comuna Lumina, de a-și curma viața în această dimineață i-a șocat pe apropiați. Mesajele de condoleanțe curg pe pagina de Facebook a tânărului Andrei N.. "Dumnezeu să te ierte, vărule! Nu știu ce ai avut în cap să faci așa ceva. Nu știu de ce ai făcut asta. Aveai toată viața înainte și ai ales să plece dintre noi. Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre. Dumnezeu să te ierte! Nu te vom uita niciodată", este unul dintre mesajele transmise tânărului.

Reamintim că trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit, în această dimineață, de polițiștii locali, în păduricea din apropierea combinatului chimic din Năvodari. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanță, dar medicii nu au mai reușit să îi salveze viața. Tânărul a fost identificat ca fiind Andrei N., iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările care au dus la deces.

Unul dintre ultimele mesaje postate de tânăr pe rețeaua de socializare denotă o suferință: "Am învățat că o greșeală recunoscută/ Este pe jumătate altă greșeală făcută". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1349 secunde