Mai multe ştiri online:

După razia de ieri nu s-au învățat minte! Alți șoferi s-au ales cu dosar penal

Ştire online publicată Luni, 01 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Nisipari, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Nemțească, din aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Topalu, județul Constanța, care a condus un moped pe strada Nicolae Gaidagiu, din localitatea Topalu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală ușoară a sa.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Grădina, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Daliilor din localitatea Pantelimon, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În cauze, au fost întocmite dosare penale.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6934 secunde