€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Drogurile, un pericol real printre elevi! La Constanța, se iau măsuri

Ştire online publicată Joi, 16 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
În perioada 13-15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat mai multe activități în rândul elevilor claselor V-VII ai Școlii Gimnaziale nr.40 ,,Aurel Vlaicu”, din municipiul Constanța.


În acest context, polițiștii i-au invitat pe elevi să poarte o discuție liberă asupra pericolului pe care îl reprezintă consumul de substanțe interzise. Scopul acestor acțiuni este protejarea tinerilor de consecințele nocive, atât fizice, cât și psihice, ale drogurilor.

Astfel, elevilor le-au fost prezentate și explicate categoriile de substanțe interzise de legile din România, dar și efectele pe care acestea le au asupra organismului și psihicului uman.

Totodată, polițiștii au oferit adolescenților sfaturi preventive, însoțite de filmulețe educative, în ceea ce privește o reacție corectă și sănătoasă din partea elevilor la tentațiile consumului de substanțe interzise.

Activitățile se subscriu campaniei locale inițiate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța ,,Pregătiți pentru viață”.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8416 secunde