Drogurile, un pericol real printre elevi! La Constanța, se iau măsuri

277
Drogurile, un pericol real printre elevi! La Constanța, se iau măsuri - untitled-1557996563.jpg

Articole recomandate

În perioada 13-15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat mai multe activități în rândul elevilor claselor V-VII ai Școlii Gimnaziale nr.40 ,,Aurel Vlaicu", din municipiul Constanța.


În acest context, polițiștii i-au invitat pe elevi să poarte o discuție liberă asupra pericolului pe care îl reprezintă consumul de substanțe interzise. Scopul acestor acțiuni este protejarea tinerilor de consecințele nocive, atât fizice, cât și psihice, ale drogurilor.

Astfel, elevilor le-au fost prezentate și explicate categoriile de substanțe interzise de legile din România, dar și efectele pe care acestea le au asupra organismului și psihicului uman.

Totodată, polițiștii au oferit adolescenților sfaturi preventive, însoțite de filmulețe educative, în ceea ce privește o reacție corectă și sănătoasă din partea elevilor la tentațiile consumului de substanțe interzise.

Activitățile se subscriu campaniei locale inițiate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța ,,Pregătiți pentru viață".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8331 secunde