Droguri și țigări de contrabandă la granița cu Bulgaria / Galerie foto

405
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au surprins doi bărbați care transportau cu un autoturism cantitatea de 59.400 țigarete netimbrate de proveniență magazin duty - free fără documente justificative.

Totodată, asupra uneia dintre persoane a fost găsită și cantitatea de aproximativ 5 grame de fragmente vegetale uscate de culoare verde-maronie.




Ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Negru Vodă au desfășurat un plan de acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu țigări și a produselor din tutun în zona de competență. În apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă a fost verificat un Opel Astra Caravan, în care se aflau doi tineri, în vârstă de 22 ani, respectiv 29 ani, ambii din Constanța, care se întorceau în țară din direcția Grecia.

În urma verificărilor a fost descoperită, ascunsă în spațiile laterale ale capitonajului din portbagaj, în tapițeria banchetei din spate, sub plafon și scaunele din față, precum și sub podeaua autoturismului, cantitatea de 59.400 țigarete netimbrate (2970 pachete de țigări).

Verificările au stabilit faptul că cei doi constănțeni le-au achiziționat din Grecia de la un magazin duty-free cu scopul comercializării pe raza județului Constanța.

În urma controlului corporal efectuat asupra celor doi cetățeni români a fost descoperit, ascuns în haina unuia dintre ei, un plic din plastic care conținea cantitatea de aproximativ 5 grame de fragmente vegetale uscate de culoare verde-maronie. Plicul cu fragmentele vegetale a fost trimis spre expertizare pentru a se stabili substanța în cauză. Cel în cauză a declarat că a achiziționat plicul cu fragmente vegetale în vederea consumului propriu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Drogurile provoacă îmbolnăvirea  cu HIV
Pagina a fost generata in 0.232 secunde