Droguri găsite asupra unui scandalagiu, în Vama Veche

466
Droguri găsite asupra unui scandalagiu, în Vama Veche - whatsappimage20210808arhiva-1628417210.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de sâmbătă spre dimineață, în jurul orei 03.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au fost sesizați despre faptul că o persoană adresează injurii unor angajați ai firme de pe strada Falezei. Echipajul a ajuns imediat la fața locului, a observat un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice, agitat și supărat, și care adresa injurii personalului. Chiar dacă i s-a solicitat să înceteze, acesta a continuat să adrese injurii. După ce a fost calmat, tânărul a declarat că este supărat și și-a vărsat nervii pe angajații clătităriei.

Întrebat dacă are obiecte periculoase sau substanțe halucinogene asupra sa, acesta a negat. I s-a făcut controlul corporal sumar și al bagajului găsit asupra sa. În rucsac, jandarmii au găsit un box metalic și într-un recipient de plastic, substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri. A declarat ”că nu știe de unde este substanța și că boxul nu-i aparține”....

Au fost întocmite actele de sesizare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar recipientul de plastic cu substanță vegetală găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6936 secunde