Drama unei tinere. Violată și bătută de trei bestii, a fugit de acasă pentru a se sinucide

1427
2
Drama unei tinere. Violată și bătută de trei bestii, a fugit de acasă pentru a se sinucide - drama-1446059401.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au intrat în alertă, marți, după ce au fost sesizați că o tânără de 26 de ani a fugit de acasă. Părinții tinerei le-au spus anchetatorilor că au găsit un bilet de adio și le este teamă că fiica lor și-a pus capăt zilelor. 


Mihaela D, în vârstă de 26 de ani, suferă de depresie bipolară de mai bine de cinci ani. Aceasta a lăsat un bilet de adio în care își cere iertare pentru ce a făcut și spune că nu mai vrea să fie o povară. Tânăra a suferit un șoc după ce a fost violată de trei indivizi, în stațiunea Mamaia. De atunci viața ei s-a schimbat complet. 


"Am găsit-o în Cernavodă la momentul respectiv. Nu prea știa ce s-a întâmplat cu ea și cum a ajuns acolo. Era bătută, desfigurată și nu a depus plângere la poliție pentru că nu își amintea decât că a fost violată. Nu îi putea descrie pe niciunul dintre cei trei indivizi. De atunci viața ei s-a schimbat total. S-a închis în ea și a intrat în depresie în ciuda tratamentelor și a eforturilor de a o face bine. Până la 20 de ani a fost o fată perfect normală", ne-a povestit Camelia, sora tinerei dispărute. 


A încercat să se arunce de pe pod
Familia crede că tânăra va încerca să se sinucidă, deoarece nu se află la prima tentativă. În vara acestui an, Mihaela a fost găsită de niște localnici din Năvodari în timp ce încerca să se arunce de pe pod. 


"A fost adusă de poliție acasă. Are momente când este calmă și momente când este hotărâtă să se omoare. A rămas cu niște idei că a luat SIDA și sifilis și toate bolile posibile și acest lucru l-a scris și pe biletul de adio", a adăugat sora tinerei. 


Semnalmentele fetei dispărute sunt: aproximativ 1.70 metri înălțime, constituție robustă, păr lung și negru, ochii căprui, iar pe față prezintă mai multe alunițe. În momentul în care a plecat de acasă aceasta era îmbrăcată cu o geacă crem și pantaloni de culoare închisă. 


"Cetățenii care pot furniza date despre Mihaela sunt rugați să con-tacteze de urgență Politia Orașului Năvodari sau Dispeceratul Inspec-toratului de Poliție al Județului Constanța, la numărul de telefon 0241.611.364, interior 20.005", a declarat scms. Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Siguranta cetatenilor, trecua in Constitutie, nu se respecta
29 octombrie 2015
Daca erau camere video pe toate strazile nu se mai intampla asa ceva

Multumiti parlamentarilor care fac legile si care permit acestor oameni cu probleme psihice grave sa iasa din puscarie dupa 2 ani. Daca era vorba de vreun caine chinuit sau omorat ar fii urlat asociatiile, parlamentarii, televiziunile. Cand e vorba de un om nu le pasa.

Sorin
29 octombrie 2015
Pedeapsa blanda,invitatie la infractiuni

Victimele infractorilor nu sunt luate in considerare atunci cand se fac si se aplica legile. Infractorii beneficiaza de o dubioasa clementa, in general vorbind. Reducerea infractionalitatii se poate face si prin constientizarea tuturor ca urmarea unor fapte antisociale, este pedeapsa dura ,implacabila. Dreturile omului inseamna dreptul la viata demna si siguranta,nu dreptul de a beneficia de clementa cand violezi,furi,omori.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4512 secunde