Drama unei tinere din Constanța: torturată pentru a se prostitua

1737
Drama unei tinere din Constanța: torturată pentru a se prostitua - e0d3336caa3bf40ceae5b4efeeedf541.jpg
O tânără de 29 de ani, care a fost vândută de trei ori și obligată să se prostitueze a depus mărturie în fața magistraților de la Tribunalul Constanța. Pe tot parcursul procesului, ea a tremurat de frică și și-a șters frecvent lacrimile în timpul declarațiilor date de cele șase persoane (patru bărbați și două femei) care i-au făcut viața un iad, în luna ianuarie 2011, obligând-o să practice prostituția în favoarea lor. Fata era atât de speriată încât tresărea la orice gest și la orice persoană care trecea pe lângă ea… Faptul că doar gardienii de la penitenciar o despărțeau de boxa arestaților în care se aflau cei care au chinuit-o zile în șir parcă o îngrozea și mai tare…

Obliga o fată bolnavă de SIDA să se prostitueze?
Așa cum era de așteptat, cei șase proxeneți audiați de judecătorii constănțeni au susținut că nici în ruptul capului nu i-ar fi făcut vreun rău fetei, dimpotrivă, i-au oferit un acoperiș deasupra capului, fapt pentru care tânăra ar fi trebuit, eventual, să le mulțumească, nicidecum să facă plângeri împotriva lor pe baza cărora procurorii să-i arunce după gratii.
Agige Stancu, una dintre femeile care sunt acuzate de procurorii DIICOT Constanța că a obligat-o pe tânără să practice prostituția, condamnată anterior pentru trafic de persoane și proxenetism, a spus că i s-a făcut milă de tânără și a luat-o la ea acasă, deși nu avea decât o cameră în care locuia… Sub nicio formă - spune ea - nu i-a adus clienți și nici nu a bătut-o!
Mai mult, din spusele fetei și din datele pe care le au anchetatorii, Agige Stancu ar fi ținut acasă, tot la începutul acestui an, o altă fată, din câte se pare bolnavă de SIDA, și pe care o obliga să se prostitueze.

I-a cumpărat tatălui său nevastă
Un alt inculpat din acest dosar, Robert Petre, le-a spus că a luat-o pe fată de la Agige nu contra unei sume de bani, așa cum au reținut procurorii prin rechizitoriu, ci pentru a i-o dărui tatălui său, care voia să-și refacă viața! "M-am gândit că tatăl meu va face un viitor cu ea", a spus Robert Petre.
După interogarea celor șase proxeneți, magistrații au dispus audierea, în ședință secretă, a părții vătămate. Aceasta a susținut că a fost vândută, bătută și obligată să se prostitueze. Instanța va continua audierile în acest dosar la data de 7 iunie.

Acuzațiile aduse
Procurorii spun că Ion Badea, de 32 de ani, a fost cel care, în luna ianuarie 2011, a răpit-o, a bătut-o, a obligat-o să se prostitueze, după care a vândut-o cu suma de 200 de euro pe o tânără de 29 de ani. Victima locuia într-un imobil dezafectat, pe raza localității Mamaia, spun anchetatorii.
"Cumpărătorii" au fost trei persoane din Constanța, Agige Stancu, de 47 de ani, fiul acesteia - Samet Mustafa, de 30 de ani, și Ager Iusein, de 54 de ani. Cei trei au obligat-o pe fată să se prostitueze în favoarea lor după care s-au hotărât, la rândul lor, să o vândă. Numai că, între timp, prețul fetei a crescut, cei trei reușind să o înstrăineze lui Robert Petre, de 26 de ani, și Ipate Petre, de 49 de ani, din cartierul Palazu Mare, contra sumei de 700 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde