Dr. Simion Nicolaev, medaliat pentru implicarea în protejarea mediului Mării Negre

382
Dr. Simion Nicolaev, medaliat pentru implicarea  în protejarea mediului Mării Negre - medalienicolaev-1352394405.jpg
Dr. Simion Nicolaev, directorul Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare Marină "Grigore Antipa", a fost răsplătit pentru serviciile sale extraordinare dedicate protejării mediului Mării Negre. Acesta a primit, la sfârșitul lunii octombrie, în Batumi, Georgia, Medalia Mării Negre 2012. Premierea a avut loc în cadrul întâlnirii finale a Proiectului EnviroGRIDS, cu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre. 


La înmânarea premiului, deși extrem de emoționat, Simion Nicolaev nu a uitat să menționeze că activitatea sa prodigioasă nu ar fi fost posibilă fără sprijinul constant al autorităților naționale, al echipei de la INCDM "Grigore Antipa" și al Grupului Consultativ al Comisiei Mării Negre.

"Pentru mine, este o mare onoare să primesc Medalia Mării Negre pentru eforturile mele individuale dedicate cauzei Mării Negre. Aș dori să dedic această medalie celor două echipe cu care am colaborat, colectivul de cercetare al Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare Marină «Grigore Antipa», unde se desfășoară majoritatea programelor naționale de cercetare marină din România, dar și Grupul Consultativ pentru Managementul Pescăriilor și al altor Resurse Marine Vii. Am început să lucrez în scopul procesului de recuperare a Mării Negre acum mai bine de 20 de ani, alături de câteva personalități de mare prestigiu și extrem de dedicate, cum ar fi dr. Ioan Jelev, fost secretar de stat în Guvernul din România, dr. Merab Sharabizde, secretar de stat în Georgia, dr. Ecaterina Antonidze, dr. Akaki Komahidze și dr. Boris Alexandrov", a mulțumit dr. Simion Nicolaev. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum poate fi salvată Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.3874 secunde