Două zile de foc pentru jandarmii constănțeni, Ce evenimente vor avea loc, la Constanța

450
Două zile de foc pentru jandarmii constănțeni, Ce evenimente vor avea loc, la Constanța - ja-1540365063.jpg
În perioada 24-25 octombrie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive organizate în zona de competență, astfel:

Astăzi, 24 octombrie, se va acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de baschet masculin B.C.Athletic Constanța – A.C.S. Târgu Jiu, eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor, începând cu ora 19.00.

Joi, 25 octombrie, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică la festivitățile organizate în municipiul Constanța cu ocazia Zilei Armatei Române(ceremonial militar și religios la Monumentul Eroilor din cel de-al doilea Război Mondial între orele 10.00-11.00 și retragerea cu torțe pe traseul Piața Ovidiu – Parcul Arheologic, în intervalul orar 19.00-19.30). Cu același prilej, jandarmii vor fi prezenți la monumentul ridicat în Parcul Central din Cernavodă, dar și în Piața Republicii din Mangalia, în vederea asigurării climatului de ordine publică și protecției participanților la ceremoniile militare și religioase.

Pentru desfășurarea în condiții optime a acestor activități, recomandăm participanților să adopte un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9886 secunde